Over ons

Himpe decoratie reeds 60 jaar een gevestigde waarde in Brugge en omstreken

 In 1958 opgestart door Carlos Himpe en zijn echtgenote Paula Vrielynck. Daarna groeide het bedrijf al snel uit tot één van de toonaangevende decoratie- en interieurzaken in de Brugse regio.

Zoon Franky en schoondochter Christel bouwen sedert 1981 de winkel verder uit. Sinds vier jaar is met hun zoon Stephen ook de derde generatie Himpe vertegenwoordigd in deze familiezaak.

De interieurmicrobe wordt met passie doorgegeven bij de familie Himpe! Van jong tot oud, voor een totaal project ben je bij Himpe decoratie aan het juiste adres.

Met de komst van Stephen worden de nieuwe trends op de voet gevolgd. De Belgische ondernemers worden hier ook gesteund door labels van eigen bodem aan te bieden.  

De glimlach van Christel en haar jarenlange ervaring geven u meteen een comfortabel gevoel bij uw zoektocht naar een nieuw behang, overgordijnen, een hedendaags kleuradvies of bij de keuze van uw vloerbekleding.

Daarnaast verliest ze ook de accessoires niet uit het oog. Een ruim assortiment plaids, kussens en tafelnappen zijn er ook ter beschikking om het plaatje af te maken.

Voor de gordijnen beschikt Himpe decoratie over een eigen confectieatelier.

Franky en Stephen staan paraat met hun deskundig advies bij het binnenbrengen van uw plannen van de architect en komen ter plaatse opmeten.

Omdat een perfecte afwerking tot in de puntjes te verzorgen komen vader en zoon ook steeds uw raambekleding/gordijnen zelf ophangen.

Voor het schilderwerk staat een gemotiveerd team voor u klaar.

Interieur is een jarenlange passie bij Himpe decoratie die uw project in goede banen leidt.

Voor een persoonlijke advies bent u steeds welkom in onze showroom in de Rijselstraat 165, 8200 Brugge.